جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • تماس با ما
  • ورود
yol1
  • صفحه اصلی
  • جاهای دیدنی
  • مقصد سفر
  • ایده سفر
  • توصیه مسافرتی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله گردشگری یول بیر
  • صفحه اصلی
  • جاهای دیدنی
  • مقصد سفر
  • ایده سفر
  • توصیه مسافرتی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید برای نصب نیاز به افزونه ووکامرس دارد.
مجله گردشگری یول بیر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی اصفهان
مسجد شیخ لطف الله

مسجد شیخ لطف الله

مسجد شیخ لطف الله؛ شاهکاری ایرانی در دل نصف جهان

تیم تحریریه توسط تیم تحریریه
مرداد ۲۰, ۱۴۰۱
در اصفهان, جاهای دیدنی
0 0
0

مسجد شیخ لطف الله، شاهکاری تاریخی که در میدان نقش جهان اصفهان قرار دارد. این مسجد به دلیل معماری خاص و ویژه، دل هر بیننده‌ا‌‌ی را می‌رباید، به طوری که تا ساعت‌ها و بدون پلک برهم‌زدنی می‌توان به کاشی‌کاری‌ها و رنگ‌آمیزی شگفت‌انگیز مسجد چشم دوخت. جذابیت و شگفتی این مسجد باشکوه، وصف‌نشدنی است و کلمات در بیان زیبایی‌های آن قاصرند. سفر به این دیار اعجاب انگیز، پیشنهاد ویژه ما به شما هم‌وطنان است تا از نزدیک زیبایی‌ها را لمس کنید. پیش از سفر به مسجد شیخ لطف الله، این بنای تاریخی و محشر با ما در یول بیر همراه باشید تا اطلاعات کامل و جامع درباره آن به دست آورید.

--
  • معرفی مسجد شیخ لطف الله؛ بازی رنگ‌ها در زیباترین گنبد جهان
  • تاریخچه مسجد شیخ لطف الله؛ سرگذشت بنای اصفهانی در گذر زمان
  • معماری خاص مسجد شیخ لطف الله؛ گوشه‌ای از نبوغ معماری اصفهانی
  • چرا مسجد شیخ لطف الله مناره ندارد؟
  • بخش‌های مختلف مسجد شیخ لطف الله
  • آدرس و نقشه مسجد شیخ لطف الله
  • ساعات بازدید مسجد شیخ لطف الله
  • هزینه بازدید مسجد شیخ لطف الله
  • عکس‌های مسجد شیخ لطف الله
  • جاهای دیدنی اطراف مسجد شیخ لطف الله
  • مسجد شیخ لطف الله؛ تلفیقی از هنر و معماری پر نقش

معرفی مسجد شیخ لطف الله؛ بازی رنگ‌ها در زیباترین گنبد جهان

معرفی مسجد شیخ لطف الله؛ بازی رنگ‌ها در زیباترین گنبد جهان
معرفی مسجد شیخ لطف الله؛ بازی رنگ‌ها در زیباترین گنبد جهان

یکی از برترین آثار تاریخی به‌جامانده از دوران صفویه، مسجد شیخ لطف الله است. مسجدی که با رنگ و لعاب ایرانی در ضلع شرقی نقش جهان و در مقابل عمارت عالی قاپو خودنمایی‌ می‌کند. سبک اصفهانی به کار رفته در مسجد شیخ لطف الله، بدون کوچک‌ترین نقصی و در نهایت زیبایی و کمال از آثار ملی ایران به حساب می‌آید. آثار ملی که گردشگران و توریست‌های زیادی را از سرتاسر دنیا به شهر نصف جهان جذب می‌کند و باعث حیرت و هیجان آنان می‌شود.

کاشی‌کاری به رنگ فیروزه‌ای از کف زمین تا سردر مسجد، کاشی‌هایی هفت‌رنگ با نقش‌های گل و گلدان در اطراف سردر زیبایی این بنای اصفهانی را دوچندان کرده است. زیباترین گنبد جهان را گنبد مسجد شیخ لطف الله اصفهان به خود اختصاص داده است؛ گنبدی که در سپیده‌دم، ظهر و غروب با تغییر رنگ به صورتی، خاکستری و خاکی منظر‌ه‌ای بی بدیل به نقش جهان هدیه می‌کند. همچنین انعکاس هفت باره صدا، کتیبه‌ها و خطاطی‌های عصر شاه عباس نقشه مسجد را بسیار هنرمندانه‌تر و دلنشین‌تر می‌کند.

تاریخچه مسجد شیخ لطف الله؛ سرگذشت بنای اصفهانی در گذر زمان

تاریخچه مسجد شیخ لطف الله؛ سرگذشت بنای اصفهانی در گذر زمان
تاریخچه مسجد شیخ لطف الله؛ سرگذشت بنای اصفهانی در گذر زمان

مسجد شیخ لطف الله، یکی از یادگاری‌های صفویان در شهر تاریخی اصفهان به شمار می‌رود. این بنای عظیم و حیرت‌آور به دستور شاه‌عباس و برای بزرگداشت مقام شیخ لطف الله بنا شد. از آنجایی که کاخ عالی قاپو در ضلع غربی نقش جهان، محل سکونت شاه و خانواده بود، مسجد شیخ لطف الله اصفهان نیز در ضلع شرقی میدان برای اقامه نماز و عبادت شاه عباس در نظر گرفته شده بود.

امروزه افراد برای رهایی از خستگی مفرط و شلوغی شهرها، با کوچک‌ترین وقت آزاد چمدان سفر را آماده می‌کنند. اصفهان شهری پر از جاذبه‌های دیدنی و شگفت‌انگیز می‌تواند اولویت بسیاری از هم‌وطنان باشد. مسجد شیخ لطف الله در نقش جهان، یادآور شاهکار هنر و معماری ایرانی در دوران صفوی است که بر خرابه‌های مسجدی که قبلا در آن محل بوده، شکوه و عظمت جهانی بخشیده است.

دوره صفوی به تکریم علما و احترام به اسلام و تشیع بسیار بها می‌داد. این مسجد نیز به نام یکی از علمای نامی آن زمان، شیخ لطف الله نامگذاری شد. گنبدی طاووسی شکل و مزین به کاشی‌های هفت رنگ، پنجره‌هایی که نورپردازی داخلی مسجد را برعهده دارند فضایی خیره‌کننده تقدیم مسافران و گردشگران می‌کند. در چند قدمی دیار بدون مناره اصفهان، جاذبه‌های شگفت‌آوری همچون عمارت عالی قاپو و سردر قیصریه برای ثبت لحظات خوش و حال خوب در کنار خانواده قرار دارند.

معماری خاص مسجد شیخ لطف الله؛ گوشه‌ای از نبوغ معماری اصفهانی

معماری خاص مسجد شیخ لطف الله؛ گوشه‌ای از نبوغ معماری اصفهانی
معماری خاص مسجد شیخ لطف الله؛ گوشه‌ای از نبوغ معماری اصفهانی

مسجد شیخ لطف الله، شاهکاری از معماری و هنر اصفهانی است که همراه با دیگر جاذبه‌های شگفت‌آور در دل نقش جهان خودنمایی می‌کند. محمدرضا اصفهانی مسئول ساخت این مسجد بدون مناره و متفاوت اما بسیار زیبا و وصف‌نشدنی بود. معمار ایرانی طی 18 سال، تمام هنر و ظرافت ایرانی خود را خرج مسجد شیخ لطف الله اصفهانی کرد و در پایان ساختمانی خارق‌العاده تقدیم خانواده سلطنتی شاه عباس کرد. در ادامه جز به جز زیبایی‌ها و شگفتی‌های این مسجد را بیان می‌کنیم.

گنبد مسجد شیخ لطف الله؛ گنبدی باشکوه و وصف‌نشدنی

گنبد مسجد شیخ لطف الله؛ گنبدی باشکوه و وصف‌نشدنی
گنبد مسجد شیخ لطف الله؛ گنبدی باشکوه و وصف‌نشدنی

گنبدی باشکوه آمیخته با نقش و نگارهای رنگارنگ و محشر، در راس مسجد شیخ لطف الله اصفهان نظر هر بیننده‌ای را جلب می‌کند. ارتفاع کم گنبد در حدود 32 متر باعث شده است ساخت آن با مشکلاتی همراه باشد. به علت سنگینی گنبد، معمار اصفهانی ایده قطور بودن دیوارهای مجاور گنبد را برای تحمل فشار زیاد به کار برده است.

16 پنجره در بالای طاق‌های گنبد به زیبایی هر چه تمام‌تر به چشم می‌خورند. تزئیناتی با نقوش اسلیمی در هر پنجره با شکست نور، نورپردازی معنوی و روحانی به مسجد می‌بخشد. رونمایی شدن طرح طاووس با کمک نور در بخش مرکزی گنبد، ظرافت و شکوه مسجد شیخ لطف الله را صد چندان می‌کند.

محراب مسجد شیخ لطف الله؛ محرابی حیرت‌انگیز!

محراب مسجد شیخ لطف الله ؛ این محراب حیرت‌انگیز است!
محراب مسجد شیخ لطف الله ؛ این محراب حیرت‌انگیز است!

محراب، بخش دیگری از مسجد شیخ لطف الله اصفهان است که جذابیت خاص خود را به همراه دارد. کاشی‌کاری‌ها و مقرنس‌های ظریف به کار رفته در محراب، بسیار خیره کننده و حیرت‌انگیز است. از طریق منفذی بالای شبستان، شاهد رقص نوری دلنشین در فضای محراب خواهید بود. هم‌چنین کتیبه‌هایی آمیخته با روایات پیامبر اکرم (ص)، امام رضا (ع) و اشعاری شاعرانه از شیخ بهایی در اطراف محراب وجود دارد.

هنر نقاشی و کاشی‌کاری مسجد شیخ لطف الله

هنر نقاشی و کاشی‌کاری مسجد شیخ لطف الله
هنر نقاشی و کاشی‌کاری مسجد شیخ لطف الله

هنرمند پرآوازه اصفهانی، رضا عباسی نقاشی مسجد شیخ لطف الله را برعهده داشت. نقاش عباسی، تمام عشق و مهارت خود را در ساخت مسجد پیاده کرده است. رنگ آبی و فیروزه‌ای به کار رفته در دیوارهای مسجد و نقش‌های گل و بوته، به سبک اسلامی و ایرانی اشاره دارد.

تفاوت بی‌نظیر و خیره‌کننده مسجد شیخ لطف الله اصفهان با دیگر مساجد ایرانی، کاشی‌کاری محشر و چشم‌نواز آن است. کاشی‌هایی که با ریزه‌ کاری‌های ماهرانه در فضای بیرونی و داخلی مسجد به‌طور خاص و شگفت‌آور کنار هم چیده شده‌اند تا نمایی زینتی به آن ببخشند. قسمت بالایی و میانی سردر، کاشی‌های هفت‌رنگ با نقوش گل و گلدان را در بر دارد. زیبایی کاشی‌های هفت رنگ در حدی است که زبان قلم از بیان کردن آن عاجز است. راهروی مسجد و شبستان نیز با کاشی‌های فیروزه‌ای مارپیچی، جلوه‌ای خاص و محو شدنی به نمای مسجد هدیه کرده است.

زاویه مشخص جهت بنا با قبله؛ نکته خاص معماری مسجد شیخ لطف الله

بر اساس سبک معماری ایرانی و اسلامی، افراد با ورود به شبستان‌ها در جهت قبله قرار می‌گیرند اما در مسجد شیخ لطف الله اصفهان، طراحی خاص و جالب پدید آمده است؛ معماران با تلفیق مهارت مهندسی و هنر، جهت قبله را به درستی تنظیم کرده‌اند. چرخش‌ 45 درجه‌ای، راه حل معمای جهت قبله‌یابی و ساخت محراب بود. این شیوه از طراحی، به قدری ماهرانه بود که حتی کوچک‌ترین زاویه انحرافی در نمای بیرونی مسجد به چشم نمی‌خورد.

چرا مسجد شیخ لطف الله مناره ندارد؟

چرا مسجد شیخ لطف الله مناره ندارد؟
چرا مسجد شیخ لطف الله مناره ندارد؟

نداشتن مناره و صحن (شبستان ورودی) بارزترین تفاوت در معماری و طراحی مسجد شیخ لطف الله، نسبت به سایر اماکن مذهبی محسوب می‌شود. مناره در مساجد برای اقامه نماز و دعوت مردم برای عبادت است. از آنجایی که مسجد شیخ لطف الله اصفهان به طور خاص و ویژه برای خانواده سلطنتی شاه عباس ساخته شده بود، به گفته برخی کارشناسان دیگر نیازی به مناره و استفاده عموم مردم از آن نبود.

تفکیک مردم عادی از درباریان را نیز می‌توان دلیل دیگر این امر دانست. عده‌ای نیز بر این باور هستند که مسجد بدون مناره شیخ لطف الله، حرمسرا نیز بوده است. به همین دلیل ساختمانی فقط با یک گنبد، نشان‌دهنده این است که مسجد فقط به زنان اختصاص دارد.

بخش‌های مختلف مسجد شیخ لطف الله

مسجد شیخ لطف الله، علاوه بر نمایی زیبا و خیره‌کننده بخش‌های جذاب و دیدنی دیگری نیز دارد. در ادامه به بررسی و معرفی قسمت‌های مختلف مسجد می‌پردازیم.

ورودی مسجد شیخ لطف الله؛ مسجدی هفت‌رنگ و جذاب

ورودی مسجد؛ مسجدی هفت رنگ و جذاب
ورودی مسجد؛ مسجدی هفت رنگ و جذاب

برای ورود به مسجد باید به شرق میدان نقش جهان پا بگذاریم. کاشی‌های هفت‌رنگ با رنگ و لعاب رنگین کمانی، به قسمت شمال و جنوب ورودی جلوه‌ای دیدنی عطا کرده‌اند. کتیبه‌ای مزین به نقاشی و کاشی‌کاری خالص در بالای سردر مسجد، توسط علیرضا عباسی نوشته شده است. در قسمت بالایی کتیبه، هنرنمایی‌های دیگری به چشم می‌خورد؛ مقرنس کاری به رنگ آسمان و کاشی‌کاری فیروزه‌ای مارپیچی به زیباترین شکل ممکن در حاشیه قوس اصلی سردر قرار دارند.

برای ورود به محوطه سردر، چهار پله را بالا می‌روید. در همین حین سکوها و دیوارهایی که با سنگ مرمر آراسته شده‌اند شما را محو خودشان خواهند کرد. درب ورودی چوبی بوده و قدمت 400 ساله آن خبر از استحکام و قدرت بی مثال چوب چنار به کار رفته در آن می‌دهد. حوضی هشت ضلعی در جلوی مسجد شیخ لطف الله اصفهان نیز یادآور روزهای تاریخی اما باصفا و دل‌انگیز زمان‌های قدیم است.

راهروی ورودی مسجد شیخ لطف الله؛ رقص رویایی نور در راهرو

راهروی ورودی؛ رقص رویایی نور در راهرو
راهروی ورودی؛ رقص رویایی نور در راهرو

راهروی ورودی، شما را به محوطه اصلی مسجد شیخ لطف الله اصفهان می‌رساند. ورودی که فضای نیمه تاریک آن به همراه پنجره‌های مشبکی، رقص نور رویایی در راهرو ایجاد می‌کند. پرتوهای نور به شما کمک می‌کند از دیدن زیبایی نقش و نگارها و کاشی‌های هفت لذت بسیاری ببرید.

شبستان اصلی مسجد شیخ لطف الله؛ نقطه اوج معماری مسجد

شبستان اصلی؛ نقطه اوج معماری مسجد شیخ لطف الله
شبستان اصلی؛ نقطه اوج معماری مسجد شیخ لطف الله

نقطه اوج و شکوه معماری مسجد شیخ لطف الله اصفهان را در شبستان اصلی آن می‌توان یافت. شبستان با تغییر شکل خود، هر کسی را مبهوت و خیره می‌کند. ابتدا روی یک مربع با اضلاع 19 متر پا می‌گذارید، با فاصله گرفتن از زمین آن را به شکل یک هشت ضلعی می‌بینید و در پایان وقتی به بلندای گنید می‌رسید یک شبستان دایره‌ای شکل در جلوی چشمان شما قرار دارد. هشت طاق جناغی در سقف آن، نقش و نگارهای هندسی با کاشی‌های هفت‌رنگ و طرح‌های منحصر به فرد گل‌ها و بوته‌ها، تزئینات شبستان را تکمیل کرده‌اند.

آدرس و نقشه مسجد شیخ لطف الله

برای رفتن به مسجد شیخ لطف الله باید بار و بندیل خود را ببندید و سفر به اصفهان، شهر هنر و تاریخ ایرانی را تجربه کنید. به میدان نقش جهان در نصف جهان که قدم گذاشتید، مسجدی با جلوه‌ای خاص در شرق آن نظر هر گردشگری را جلب می‌کند. درصورت سفر با ماشین شخصی، پارکینگ در خیابان استانداری جنب دیوار غربی میدان، برای راحتی حال مسافران عزیز قرار دارد. اگر از مترو برای بازدید مسجد پر نقش و نگار شیخ لطف الله استفاده می‌کنید باید در ایستگاه تختی پیاده شوید و بعد از 20 دقیقه پیاده‌روی به مقصد می‌رسید.

آدرس مسجد شیخ لطف الله: اصفهان، ضلع شرقی میدان نقش جهان، روبه‌روی عمارت عالی قاپو (مشاهده مسجد شیخ لطف الله روی نقشه)

ساعات بازدید مسجد شیخ لطف الله

بازدید از مسجد شیخ لطف الله اصفهان، ساعات خاصی دارد و در طول شبانه روز باز نیست. این مسجد در نیمه اول سال از 9 صبح تا 18 عصر و در نیمه دوم از 9 تا 16 عصر پذیرای عاشقان به هنر پرآوازه ایرانی است.

میدان نقش جهان در فصول اول سال بسیار جذاب و بی‌نهایت دیدنی است. فصل بهار و تابستان بهترین زمان است تا تصویری رنگارنگ از میدان نقش جهان رنگارنگ به‌ویژه دیار تاریخی و بدون مناره شیخ لطف الله، به چشمان زیبای خود هدیه دهید و خاطره‌ای ارزشمند در دوربین ذهن‌تان به ثبت برسانید.

هزینه بازدید مسجد شیخ لطف الله

برای بازدید از مسجد شیخ لطف الله، هزینه جداگانه‌ای برای گردشگران ایرانی تبار و توریست‌های خارجی در نظر گرفته‌اند. هزینه ورودی برای ایرانیان 50000 ریال و برای اتباع خارجی 500000 ریال برآورد شده است.

عکس‌های مسجد شیخ لطف الله

شگفتی‌ها و زیبایی‌های مسجد شیخ لطف الله، با نوشتن و خواندن قابل بیان نیستند. شاید عکس و تصویر بهتر بتواند گویای مطلب باشد. دراین بخش، همراه ما باشید و  با عکس‌هایی دلربا و جذاب به تماشای مسجدی آمیخته با هنر و تاریخ ایرانی بپردازید تا به عمق حیرت‌انگیز بودن آن پی ببرید.

عکس‌های مسجد شیخ لطف الله
عکس‌های مسجد شیخ لطف الله
عکس‌های مسجد شیخ لطف الله
عکس‌های مسجد شیخ لطف الله
عکس‌های مسجد شیخ لطف الله
عکس‌های مسجد شیخ لطف الله

جاهای دیدنی اطراف مسجد شیخ لطف الله

اصفهان شهری است پر از لذت‌های تاریخی. مملو از مکان‌ها، مساجد، موزه‌ها و آثاری باستانی که قدمت برخی از آنان به پیش از اسلام نیز برمی‌گردد. در اطراف مسجد شیخ لطف الله نیز جاذبه‌های گردشگری و مکان‌های قدیمی زیادی است که هر کدام به نوبه خود می‌تواند هیجان‌انگیز و دلنشین باشد.

میدان نقش جهان اصفهان؛ زیباترین میدان جهان

میدان نقش جهان؛ زیباترین میدان جهان
میدان نقش جهان؛ زیباترین میدان جهان

از زیباترین جاهای دیدنی اصفهان در درجه اول می‌توان به میدان نقش جهان اشاره کرد. بسیاری از بناهای باستانی در این مکان تجمع کرده‌اند که در فاصله 2 متری مسجد شیخ لطف الله قرار دارد. میدان زیبای نقش جهان، با ثبت نام خود در فهرست میراث یونسکو ارزش ملی و جهانی خود را اثبات کرده است.

طبیعت زیبا و دلربای آن، لذت بازدید از بناهای تاریخی را بسیار دلنشین‌تر می‌کند. نورپردازی‌های بناهای تاریخی، چشم‌اندازی بسیار زیبا در شب به سطح نقش جهان می‌بخشد. پیاده روی و درشکه سواری دور تا دور میدان نقش جهان، حال و هوای خوش و لذت‌بخشی را برایتان به ارمغان خواهد آورد. عکاسی در این میدان دیدنی را فراموش نکنید و بهترین لحظات در نصف جهان را به دوربین بسپارید تا خاطره‌ای به یادماندنی از اصفهان برای همیشه به همراه داشته باشید.

آدرس میدان نقش جهان: اصفهان، دروازه دولت (میدان امام حسین)، خیابان سپه، میدان نقش جهان (میدان نقش جهان روی نقشه)

عمارت عالی قاپو؛ زیبایی که وصف‌شدنی نیست!

عمارت عالی قاپو؛ زیبایی که وصف‌شدنی نیست!
عمارت عالی قاپو؛ زیبایی که وصف‌شدنی نیست!

رو به روی مسجد شیخ لطف الله اصفهان و در فاصله 2 کیلومتری آن، کاخ عالی قاپو با معماری برجسته بر پایه چوب قرار دارد. عالی قاپو از باشکوه‌ترین بناهای دوران صفوی و نماد قدرت محسوب می‌شود. معماری این کاخ وقتی حیرت انگیز می‌شود که از هر طرف طبقات مختلفی از آن نمایان می‌شود و از بالای عالی قاپو، شهر اصفهان منظره شما خواهد بود. اگر علاقه دارید تا بیشتر با این عمارت باشکوه آشنا شوید، سری به مقاله عمارت عالی قاپو اصفهان بزنید!

آدرس عمارت عالی قاپو: اصفهان، خیابان استانداری، خیابان سپه، میدان نقش جهان، کاخ عالی قاپو (مشاهده عمارت عالی قاپو روی نقشه)

کاخ چهل ستون؛ شاهکار هنر ایرانی!

کاخ چهل ستون؛ شاهکار هنر ایرانی!
کاخ چهل ستون؛ شاهکار هنر ایرانی!

باغی سلطنتی در فاصله 2.5 کیلومتری مسجد شیخ لطف الله اصفهان قرار دارد. کاخ چهل‌ ستون با 20 ستون نمایی رویایی در شب دارد. انعکاس ستون‌ها روی استخر کاخ می‌تواند دلیل نام‌گذاری این عمارت باشد. گوشه‌ای از شاهکار هنر ایرانی در تالار مرکزی به چشم می‌خورد. نقاشی‌هایی به رنگ طلایی و رنگ‌آمیزی رنگارنگ در سرتاسر سالن بر شکوه و عظمت کاخ افزوده است.

آدرس کاخ چهل ستون: اصفهان، دروازه دولت، خیابان سپه (مشاهده کاخ چهل ستون روی نقشه)

محور هشت بهشت؛ از جاهای دیدنی اطراف مسجد شیخ لطف الله

محور هشت بهشت؛ از جاهای دیدنی اطراف مسجد شیخ لطف الله
محور هشت بهشت؛ از جاهای دیدنی اطراف مسجد شیخ لطف الله

درفاصله 1.9 کیلومتری مسجد شیخ لطف الله اصفهان ما بین خیابان استانداری و باغ گلدسته، خیابان هشت بهشت با دالان و نورپردازی حرفه‌ای قرار دارد. در این محور نوری، پاتوق‌هایی مخصوص برای عکاسی، انواع مختلف ریسه نوری و مبلمان نوری برای گردشگران و شهروندان عزیز اصفهانی در نظر گرفته شده است.

آدرس محور هشت بهشت: اصفهان، خیابان هشت بهشت (مشاهده محور هشت بهشت روی نقشه)

چهار باغ خواجو؛ تاریخی‌ترین خیابان اصفهان

چهار باغ خواجو؛ تاریخی‌ترین خیابان اصفهان
چهار باغ خواجو؛ تاریخی‌ترین خیابان اصفهان

چهار باغ خواجو جز خیابان‌های تاریخی شهر اصفهان محسوب می‌شود که در فاصله 2.6 کیلومتری مسجد شیخ لطف الله اصفهان قرار دارد. یکی از دیدنی‌های اطراف مسجد که در انتهای خیابان به پل خواجو می‌رسید. در فصل ته تغاری پاییز، قدم زدن در چهار باغ شور و حال دیگری دارد و عشق، نشاط و آرامش دوباره‌ای به روح و روان‌تان تزریق می‌‌کند.

آدرس چهار باغ خواجو: اصفهان، میدان خواجو، خیابان چهار باغ (مشاهده چهار باغ خواجو روی نقشه)

اگر رویای سفر به تاریخ را در سر می‌پرورانید، با دسته بندی شهر اصفهان یول بیر رویای خود را به واقعیت تبدیل کنید.

مسجد شیخ لطف الله؛ تلفیقی از هنر و معماری پر نقش

مسجد شیخ لطف الله؛ تلفیقی از هنر و معماری پر نقش
مسجد شیخ لطف الله؛ تلفیقی از هنر و معماری پر نقش

آمیزه‌ای از نقاشی و کاشی‌کاری حرفه‌ای در نمای داخلی و خارجی، مسجد شیخ لطف الله را به یکی از مشهورترین جاهای گردشگری اصفهان تبدیل کرده است. خطاطی و رنگ‌آمیزی بی بدیل، قرار گرفتن مسجد در میدان نقش جهان و همسایه بودن با دیگر جاذبه‌های فرهنگی و دیدنی بیش از پیش همگان را علاقه‌مند می‌کند تا سری به مسجد بدون مناره شیخ لطف الله بزنند.

با این مقاله از مجله گردشگری یول بیر تلاش کرده‌ایم شما را با مسجد شیخ لطف الله اصفهان آشنا کنیم. معماری، بخش‌های مختلف و جاهای دیدنی اطراف آن را بیان کردیم تا با خاطری آسوده، سفر به دیار تاریخی اصفهان داشته باشید. کامنت‌ها و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید چرا که انگیزه و جان دوباره برای ارائه مطالب بهتر و بیشتر به تعامل ما و شما هم‌وطنان گرامی بستگی دارد.

5/5 - (115 امتیاز)
اشتراک گذاریتوئیتاشتراک گذاری
تیم تحریریه

تیم تحریریه

مجله گردشگری یول بیر در خدمت شماست تا ضمن معرفی جاهای دیدنی و مقاصد گردشگری با توصیه های مسافرتی و ایده های سفر، یک سفر خاطره انگیز برای شما رقم بزند.

پست‌ بعدی
محله جلفا

محله جلفا اصفهان؛ تجربه یک پیاده روی دلچسب!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
پارک ولیعصر تبریز؛ بزرگ‌ترین پارک موزیکال تبریز و شمالغرب کشور!

پارک ولیعصر تبریز؛ بزرگ‌ترین پارک موزیکال تبریز و شمالغرب کشور!

خرداد ۲, ۱۴۰۲
معرفی جاهای دنج و مکان های خلوت تهران

معرفی جاهای دنج و مکان های خلوت تهران به همراه آدرس + عکس

شهریور ۲, ۱۴۰۱
پارک مینیاتور تبریز

پارک مینیاتور تبریز؛ تجربه‌ای دلچسب از تماشای جاهای دیدنی تبریز در یک پارک!

اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۲
کافه های پخش کننده فوتبال؛ در کدام کافه‌ها می‌توان فوتبال تماشا کرد؟

کافه های پخش کننده فوتبال؛ در کدام کافه‌ها می‌توان فوتبال تماشا کرد؟

شهریور ۱۳, ۱۴۰۱
سفرنامه تبریز

سفرنامه تبریز؛ برگی از خاطرات سفر لذت‌بخش به تبریز

55
انواع و قیمت روغن موتور + بهترین روغن موتور ایرانی و خارجی!

انواع و قیمت روغن موتور + بهترین روغن موتور ایرانی و خارجی!

40
جاهای دیدنی تبریز

لیست جاهای دیدنی تبریز + آدرس، عکس و نقشه مکان های دیدنی تبریز

39
سفر به تبریز

راهنمای جامع سفر به تبریز + سفرِ تبریز با چاشنی عکس و نقشه

25
ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

خرداد ۶, ۱۴۰۳
بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

خرداد ۵, ۱۴۰۳
مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

خرداد ۴, ۱۴۰۳
پارک آبی مارینا استانبول

پارک آبی مارینا استانبول

بهمن ۲۹, ۱۴۰۲
مجله گردشگری یول بیر

مجله گردشگری یول بیر در خدمت شماست تا ضمن معرفی جاهای دیدنی و مقاصد گردشگری با توصیه های مسافرتی و ایده های سفر، یک سفر خاطره انگیز برای شما رقم بزند. تیم یول بیر متشکل از علاقمندان به محیط زیست و سفر مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز است.

نوشته‌های تازه

ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

خرداد ۶, ۱۴۰۳
بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

خرداد ۵, ۱۴۰۳
مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

خرداد ۴, ۱۴۰۳

دسته‌ها

  • استانبول
  • اصفهان
  • ایده سفر
  • تبریز
  • تهران
  • توصیه مسافرتی
  • جاهای دیدنی
  • دبی
  • رشت
  • شمال
  • شیراز
  • فرهنگ و آداب و رسوم
  • قشم
  • قطر
  • کیش
  • مشهد
  • مقصد سفر
  • تبریز
  • تهران
  • مشهد

© 2022 تمامی حقوق این وبسایت برای یول بیر محفوظ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • جاهای دیدنی
  • مقصد سفر
  • ایده سفر
  • توصیه مسافرتی

© 2022 تمامی حقوق این وبسایت برای یول بیر محفوظ است.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید