هرآنچه که باید درباره خرید یک پاوربانک خوب بدانید، همه و همه در این مقاله! با معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر، دیگر نگرانی کمبود شارژ نخواهید داشت، البته باید توجه کنید که پاوربانکها معمولا یک ظرفیت اسمی و یک ظرفیت واقعی دارند و توانهای خروجی آنها معمولا متفاوت بوده و درگاههای ورودی و خروجی مختلفی را شامل میشوند. پس هنگام خرید پاوربانک باید به چه نکاتی توجه کنیم! اولین نکته ظرفیت پاوربانک است تا مشخص شود یک پاوربانک قابلیت چندبار شارژ کردن یک گوشی موبایل را دارد.
نکته بعدی که باید توجه کرد توان خروجی یک پاوربانک است؛ توان خروجی معیار مناسبی برای تعیین سرعت شارژ شدن گوشی توسط پاوربانک محسوب میشود. بنابراین، هر چقدر توان خروجی پاوربانک بیشتر باشد، گوشی بهتر و سریعتر شارژ خواهد شد. با این اوصاف با این مقاله معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر از رسانه مستقل یول بیر همراه باشید تا بهترینها را به کمک هم گلچین کنیم.
خصوصیات بهترین پاوربانک مناسب سفر
قبل از این که سراغ معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر برویم، بهتر است ابتدا گذری مختصر در خصوصیات بهترین پاوربانک مناسب سفر انداخته و سپس کمی گستردهتر و با دیدی وسیع و شناختی آگاهانه به معرفی بهترینهای آنچه که در مقدمه بیان کردیم، بپردازیم.
ظرفیت پاوربانک مخصوص سفر
معمولا ظرفیت باتریهایی که قابلیت شارژ شدن دارند، بر حسب میلیآمپر بر ساعت محاسبه میشود؛ بنابراین برای این که شما بتوانید از پاوربانک برای شارژ دستگاههای مختلف و یا به دفعات زیاد استفاده کنید، باید پاوربانکی را انتخاب کنید که میزان ظرفیت یعنی همان میزان میلیآمپر بر ساعت پاوربانک موردنظرتان بالا باشد.
البته توجه کنید که اکثرا ظرفیت نوشته شده بر روی پاوربانکها، یک ظرفیت اسمی است، در واقع این ظرفیت اسمی برای ایدهآلترین شرایط ممکن نوشته شده میشود. در حالی که ظرفیت واقعی پاوربانکها در حدود 20 تا 30 درصد نسبت به ظرفیت نوشته شده کمتر است.
پس اگر روی پاور بانکی ظرفیت اسمی 10000 میلیآمپر بر ساعت نوشته شده، توقع نداشته باشید که بتوانید 5 بار باتری گوشی 2000 میلیآمپر بر ساعتی شما را شارژ کند؛ چرا که در عمل میتوانید تنها 2 یا 3 بار با آن گوشی موبایل خود را شارژ کنید. دلیل این اختلاف میتواند اتلاف انرژی برق توسط کابلها یا اختلاف ولتاژ دستگاهها باشد.
سرعت شارژ پاوربانک مخصوص سفر
اگر گوشی شما به فناوری فستشارژ مجهز باشد، باید حتما توجه کنید که پاوربانکی که انتخاب میکنید نیز قابلیت شارژ سریع داشته باشد. با توجه به این که امروزه اکثر گوشیهای موبایل و دستگاههای مختلف هوشمند از قابلیت فستشارژ بهرهمند هستند، سرعت شارژ پاوربانکها بیش از پیش، مورد توجه قرار میگیرد. البته قیمت پاوربانکهای فستشارژ نسبت به بقیه کمی بالاست، اما برای راحتی، ارزش هزینه کردن دارد.
وزن و اندازه پاوربانک مخصوص سفر
در اکثر موارد استفاده پاوربانکها در مسافرتها و مواقعی است که دسترسی بلند مدتی به پریز برق نداریم بنابراین وزن و اندازه پاوربانک در چنین مواقعی بسیار به چشم میآید. از آن جایی که جنس پاوربانکها از فلز یا پلاستیک فشرده است، هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. در ادامه مقاله معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر به صحبت از جنس و اندازه مناسب آنها خواهیم پرداخت.
پاوربانکهای از جنس پلاستیک، در برابر ضربه و فشار مقاومت بیشتری دارند اما در مقابل، در صورتی که لکهای ایجاد شود، تمیز کردن این دستگاه سخت خواهد بود. اما پاوربانکهای فلزی در برابر فشار و ضربه آسیبپذیر هستند و خط و خشها را بسیار نمایان میکنند و وزن بالاتری دارند.
این نکته را فراموش نکنید که وزن کم پاوربانک شاید یک مزیت خیلیخوب و بارز به حساب بیاید، اما احتمال این که به دلیل وزن و حجم کم از ظرفیت و تعداد پورت کمتری برخوردار باشند، بیشتر است. شارژهای همراه موجود در بازار بین 100 تا 400 گرم یا حتی بیشتر وزن دارند.
تعداد و نوع پورتهای پاوربانک مخصوص سفر
پاوربانکها علاوهبر پورت ورودی دارای تعدادی پورت خروجی نیز هستند؛ هرچه تعداد و تنوع این پورتها بیشتر باشد، به صورت همزمان میتوان دستگاههای بیشتری را توسط پاور بانک شارژ کرد. این دستگاهها برای اینکه شارژ شوند یک یا دو درگاه ورودی دارند که نوع و مدل آن میتواند تاثیری روی مدتی که برای شارژ شدن نیاز دارند داشته باشد.
برای مثال اگر این درگاه از نوع Type_c باشد و توسط کابلهای تایپ سی شارژ شود، ظرفیت باتری آن سریعتر پر خواهد شد. بهعلاوه، پورتهایی که دارای شدت جریان 1.2 یا بیشتر باشند، همان پورتهای فستشارژ هستند و زودتر دستگاههای متصل را شارژ میکنند. گفتنی است، تعداد و نوع درگاههای ورودی و خروجی شارژرهای همراه روی قیمت آنها تاثیر بسزایی دارد.
بهترین پاوربانکهای موجود در بازار ایران
با توجه به این که پاوربانکهای موجود در بازار روزبهروز رو به افزایش هستند، برای انتخاب مناسبترین گزینه باید حتما علاوهبر موارد گفته شده در مطالب فوق، به نام برند و اعتبار دستگاه خریداری شده نیز توجه فرمایید. بنابراین، در ادامه مقاله معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر با ما همراه باشید تا انواع پاوربانکها را از لحاظ فنی و ساختاری و بر حسب نام هریک بررسی کنیم.
پاوربانک انکر مدل PowerCore Essential A1268
در معرفی اولین مدل از معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر باید گفت، یکی از پاوربانکهای عالی شرکت انکر همین مدل را میتوان نام برد که در میان رتبهبندی سریهای دیگر، از جایگاه بالایی برخوردار است. این پاوربانک با ظرفیت 20000 میلیآمپر یکی از جدیدترین پاوربانکهایی است که مجهز به فناوری PD (فستشارژ) با توان 20 وات میباشد.
بهعلاوه به واسطه خروجی هوشمندی به نام Qi 2.0 Power برای شارژ انواع گوشیهای اندرویدی و آیفون علیالخصوص آیفونهای سری 12 به بالا میباشد. از دیگر امکانات این پاوربانک عبارتند از:
- وزن تقریبی از 200 گرم تا 400 گرم
- محدوده ظرفیت در حدود 15 هزار میلیآمپر
- شدت جریان خروجی 3 آمپر
- امکان شارژ گوشیهای اندرویدی تا 4 بار
- 1 درگاه خروجی
- و گارانتی طلایی 18 ماهه ایستا
پاوربانک Anker Astro E1 با ظرفیت 5200 میلیآمپر بر ساعت
دومین مورد از معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر نیز متعلق به پاوربانک شرکت انکر است؛ این پاوربانک نیز یکی از مدلهایی است که از ابعادی در حدود 22 در 43 در 96 و وزنی معادل 120 گرم ساخته شده و از کموزنترین پاوربانکهای موجود در بازار ایران محسوب میشود. سایر امکانات این دستگاه هوشمند، به شرح زیر است.
- ظرفیت باتری در حدود 6700
- سازگار با انواع گوشیهای موبایل، تبلت، دوربینهای دیجیتالی، MP3 پلیرها و غیره
- دارای 1 پورت خارجی
- دارای نشانگر LED
- شدت جریان 1 آمپری و خروجی 2 آمپری
- مجهز به فناوری Power Qi و فستشارژ
پاوربانک Hiluckey outdoor با ظرفیت 25000 میلیآمپر بر ساعت
در سومین قسمت از معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر نیز شاید بتوان گفت، از لذتبخشترین قسمتهای سفر همین بس که بدوننیاز به برق، بتوانید دستگاههای هوشمند خود را در هر مکانی که هستید، با نور طبیعی خورشید شارژ کنید. این پاوربانک یک پاوربانک خورشیدی بوده و امکانات دیگری نیز دارد که به ترتیب عبارتند از:
- ظرفیتی بالغ بر 25000 میلیآمپر بر ساعت متشکل از سلولهای Li_Polymer
- مجهز به پنل خورشیدی 4 طرفه که با توان 5 واتی قادر به شارژ جریان 1 آمپری گوشیهای هوشمند به طور همزمان در حالی که خود در حالت شارژ است
- دارای چراغ نشانگر LED
- و دارای محفظه ضد آب و مقاوم در برابر گرد و غبار
پاوربانک Blavor solar Qi با ظرفیت 10000 میلیآمپر بر ساعت
چهارمین قسمت از معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر، ویژه آیفوندوستان است؛ اگر از هواداران پروپاقرص گوشیهای آیفون هستید، این پاوربانک جذاب بیسیم همراه با چراغ قوه دوگانه و قطبنما نیاز شما را به خوبی برآورده میسازد. علاوهبر موارد فوق، مجهز بودن این دستگاه به پورت تایپ سی با قابلیت ضد آبی درجه IPX4 و ضد نفوذ گردوغبار بودن در کنار ویژگی ضد ضربگی، این پاوربانک را به یکی از پرطرفداران حوزه خود تبدیل کرده است.
پاوربانک Asus Zenpower با ظرفیت 10050 میلیآمپر بر ساعت
و در نهایت در آخرین قسمت از معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر ، به این نکته میرسیم که کاملا بدیهی است که برند ایسوس تا چه میزان یک برند شناخته شده است؛ این دستگاه از یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 10050 میلیآمپر بر ساعت تشکیل شده است که وزن آن در حدود 215 گرم بوده و ولتاژ ورودی این شارژر برابر با 2 آمپر و جریان خروجی آن 2.4 شدت آمپر است.
مدت زمان شارژ این باتری با یک شارژر 5 ولت 2 آمپری حدودا 6 ساعت و با یک شارژر 5 ولت 1 آمپر، 9 ساعت خواهد بود. اما دیگر امکانات این پاوربانک قدرتمند عبارت است از:
- محدوده ظرفیت واقعی بین 10 تا 15 هزار میلیآمپر بر ساعت
- سازگار با انواع گوشی، تبلت، دوربین، MP3 پلیرها و غیره
- مجهز به نشانگر LED
- جنس فلز بادوام
- و دارای 1 درگاه خروجی
معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر؛ بهترین پاوربانک ها برای سفر
با توجه به همه صحبتهایی که در مطالب فوق در رابطه با معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر داشتیم، سعی بر آن کردیم تا تعدادی از پاوربانکهای مرغوب موجود در بازار را در بازههای قیمتی متفاوت، بررسی و معرفی کنیم. اما اگر بخواهیم فارغ از بحث قیمت و هزینه بهترین پاوربانک موجود امروز بازار که برای مسافرت مناسب است را معرفی کنیم، انتخاب ما پاوربانک شیائومی مدل PLM18ZM خواهد بود.
شیائومی یکی از برندهایی بود که در معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر خدمتتان معرفی کردیم که علاوهبر تولید گوشیهای باکیفیت، پاوربانکهای قدرتمند زیادی را به بازار نیز عرضه کرده است. یکی از مدلهای ارزشمند این برند، پاوربانک شیائومی مدل PLM18ZM است که با ظرفیت 20000 میلیآمپری و سه پورت خروجی به شما این امکان را میدهد که به صورت همزمان سه دستگاه را شارژ کنید. همچنین، از این دستگاه میتوانید برای شارژ لپتاپ، مکبوک و حتی ایرپاد و دستبندهای هوشمند خود نیز استفاده کنید.
باتری این پاوربانک، لیتیوم پلیمری است و میتوان انتظار داشت که تا چندین سال دچار هیچ مشکلی نخواهد شد؛ چرا که جنس بدنه این دستگاه از پلاستیک فشرده مرغوب بوده و مقاومت بالایی دارد. در صورتی که اهل سفر هستید و به دنبال یک منبع مناسب برای مطالعه در حوزه لوازم الکترونیکی و گردشگری میگردید، مجله گردشگری یول بیر بهترین گزینه حاضر برای شما خواهد بود. اگر شما بخواهید به معرفی 5 پاوربانک مخصوص سفر بپردازید، چه برندی را پیشنهاد میکنید؟ حتما برند موردنظر خودتان را در بخش نظرات بنویسید.