سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • تماس با ما
  • ورود
yol1
  • صفحه اصلی
  • جاهای دیدنی
  • مقصد سفر
  • ایده سفر
  • توصیه مسافرتی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
مجله گردشگری یول بیر
  • صفحه اصلی
  • جاهای دیدنی
  • مقصد سفر
  • ایده سفر
  • توصیه مسافرتی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
نصب افزونه : آیکون سبد خرید برای نصب نیاز به افزونه ووکامرس دارد.
مجله گردشگری یول بیر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی تهران
حرم عبدالعظیم حسنی؛ قبله گاهی برای تسکین جسم و روح

حرم عبدالعظیم حسنی؛ قبله گاهی برای تسکین جسم و روح

حرم عبدالعظیم حسنی؛ قبله گاهی برای تسکین جسم و روح

تیم تحریریه توسط تیم تحریریه
شهریور ۲۲, ۱۴۰۱
در تهران, جاهای دیدنی
0 0
0

بی شک اگر شما پایتخت‌نشین هم نباشید، امکان این که مسیرتان به تهران بخورد بسیار زیاد بوده و برای همین نباید در سفر خود به تهران از حرم عبدالعظیم حسنی غافل شوید. اگر بیماری دارید از امام طلب شفاعت کنید، اگر درد و دلی دارید و یا حتی اگر دلتان کمی دور شدن از هیاهو و غوغای جهان می‌خواهد، حتما سری به این حرم منور بزنید.

در این مقاله از یول بیر قصد داریم تا شما را با جنبه‌ها و امکانات مختلف حرم عبدالعظیم حسنی بیشتر آشنا کنیم تا در هنگام سفر به این مکان با کمترین هزینه‌ی مالی و در کوتاه‌ترین مدت، بهترین سفر خود را در خاطره‌ها به ثبت برسانید.

--
  • معرفی حرم عبدالعظیم حسنی
  • عبدالعظیم حسنی که بود؟
  • تاریخچه حرم عبدالعظیم حسنی
  • معماری حرم عبدالعظیم حسنی
  • بخش های مختلف حرم عبدالعظیم حسنی
  • امکانات رفاهی و تفریحی حرم شاه عبدالعظیم
  • مسیرهای دسترسی به حرم حضرت عبدالعظیم
  • آدرس و نقشه حرم شاه عبدالعظیم
  • ساعات بازدید حرم عبدالعظیم حسنی
  • هزینه بازدید حرم عبدالعظیم حسنی
  • بهترین زمان بازدید از حرم حضرت عبدالعظیم
  • عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی
  • جاهای دیدنی اطراف حرم شاه عبدالعظیم حسنی
  • چرا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی؟

معرفی حرم عبدالعظیم حسنی

حرم عبدالعظیم حسنی، یک بنای تاریخی و مذهبی به جا مانده از دوره‌های مختلف تاریخی مثل ایلخانی، صفوی و قاجار بوده که در هر دوره‌ای بخش‌هایی به آن اضافه و مرمت و بازسازی شده اما عمده تغییرات به دوران قاجار برمی‌گردد که بخش‌های زیادی به آن افزوده شده است. علاوه بر آرامگاه شاه عبدالعظیم دو امام‌زاده دیگر به نام‌های حضرت حمزه و طاهر نیز در جوار ضریح و رواق‌های آنجا آرمیده‌اند.

آرامگاه بسیاری از بزرگان دینی، سیاسی و غیره در این مکان قرار دارد، ناگفته نماند که در دوران پهلوی آرامگاه رضاشاه پهلوی نیز در جوار حرم قرار داشت که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دستور آیت‌الله خلخالی، مردم و انقلابیون آرامگاه ایشان را به دلیل تناقض با عقاید مذهبی حاکم بر جامعه تخریب کردند و جسد رضا شاه به مکان دیگری منتقل شد.

گفتنی است که حرم شاه عبدالعظیم در بین مردم ایران و به خصوص مردم پایتخت اهمیت بسزایی دارد، به نحوی که این مکان به قبله‌ پایتخت شهرت دارد. این بنا در ۱۱ بهمن سال۱۳۳۴ به شماره ۴۰۶ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

عبدالعظیم حسنی که بود؟

عبدالعظیم حسنی که بود؟
عبدالعظیم حسنی که بود؟

حضرت حسنی در سال ۱۷۳ هجری در شهر مدینه‌ منوره دیده به جهان گشود و در سال ۲۵۲ قمری در زمان علی‌النقی چشم از جهان فرو بست. پدر ایشان عبدالله و مادرش فاطمه نام داشتند و همسر ایشان خدیجه دختر قاسم بن حسن بن زید بن حسن مجتبی بود. روایت‌های مختلفی در مورد نحوه ورود و ماندگاری ایشان در شهر ری و همچنین در مورد نحوه فوت حضرت وجود دارد، آنچه آشکار است فضای سیاسی و خفقانی بود که خلفای بنی عباسی در جامعه آن دوران برای پیروان شیعی و امامان زمان ایجاد کرده بودند، که به همین دلیل حضرت مجبور می‌شوند تا از شهر سامرا مهاجرت کنند. در برخی دیگر از روایات آمده که مقصد ایشان حرم امام رضا بوده و در مسیر رفت، در شهر ری در خانه یکی از شیعیان مکان می‌گزیند و تا زمان مرگ در آن جا زندگی پنهانی را سپری می‌کند تا این که بر اثر بیماری فوت می‌کنند.

تاریخچه حرم عبدالعظیم حسنی

چنین روایت شده است که یکی از طرفداران خط فکری و مسلک عبد العظیم حسنی شبی، خواب پیامبر را دید در خواب پیامبر به سوی درخت سیبی اشاره می‌کند و می‌فرمایند یکی از نوادگان من به زودی در این شهر از دنیا می‌رود و باید زیر این درخت سیب دفن شود، مرد وقتی آن درخت سیب را در روز بعد پیدا می‌کند، تصمیم می‌گیرد باغ را بخرد، ولی گویا پیامبر به خواب صاحب باغ نیز آمده و همین درخواست را از آن کرده، پس صاحب باغ تصمیم می‌گیرد باغ را وقف مسلمانان و پیروان حضرت کند.

تاریخچه حرم عبدالعظیم حسنی
تاریخچه حرم عبدالعظیم حسنی

جلوه‌های بصری فراوانی که در حرم چشم‌ها را نوازش می‌کند، فقط مربوط به یک دوره خاص نیست و این همه عظمت آثار دست معماران ادوار مختلف از حکومت سلجوقی گرفته تا قاجار و حتی یک‌سری تعمیر و اضافات در دوران پهلوی و حتی بعد انقلاب نیز انجام شده است.

ناگفته نماند قدیمی‌ترین اثری که در حرم به چشم می‌خورد سردرآجری است که به اعتقاد مورخان، به‌جامانده از دوران سلجوقی است حتی نحوه معماری ساختمان اصلی حرم عبدالعظیم حسنی نیز بیانگر معماری، معماران دوران سلجوقی است. بی شک از نحوه معماری ایوان‌ها و صحن‌ها می‌توان به هنر دست معماران دوره صفوی پی برد و گنبد زرینی بر روی طبقه دوم در سال ۱۲۷۰ هجری قمری به دستور ناصرالدین شاه در دوره ی قاجار به حرم اضافه شده است.

معماری حرم عبدالعظیم حسنی

معماری حرم عبدالعظیم حسنی؛ شاهکاری جذاب از عصر صفوی
معماری حرم عبدالعظیم حسنی؛ شاهکاری جذاب از عصر صفوی

شاهکاری که امروز ما شاهد آن هستیم در ابتدا شامل یک صحن و بنای اصلی بود که به همت معماران خوش‌ذوق هر دوره و با کمک گرفتن از معماری اصیل ایرانی که معماری اسلامی نیز چاشنی آن شده، در نهایت بنایی خلق شود که چشم‌ها را به حیرت وا می‌دارد.

ساختمان به شکل چهار ضلعی که هر ضلع حدود هشت متر و در داخل شامل طاق‌بندی‌هایی است که طبقه اول در داخل نمایی هشت‌ضلعی و طبقه دوم نمایی شانزده ضلعی و گنبد زرین نیز روی طاق های طبقه دوم قرار گرفته است. در سراسر ساختمان ما شاهد آینه‌کاری‌هایی هستیم که به خوبی می‌تواند انعکاس‌دهنده همه آن شکوه و زیبایی به بازدیدکنندگان ایرانی و خارجی باشد. در دوره انقلاب نیز پس از تخریب مقبره رضا شاه، حوزه علمیه در آن مکان بنا شد.

بخش های مختلف حرم عبدالعظیم حسنی

نسل به نسل قسمت‌هایی به حرم شاه عبدالعظیم به وسیله هنر دست ایرانیان افزوده شد و این بازسازی و مرمت و اضافات هنوز هم ادامه دارد تا ما بتوانیم آثاری در خور ستایش تحویل آیندگان دهیم، امروزه این مکان شامل بخش‌های مختلفی است که هر کدام داستان گوشه‌ای از تاریخ این مرز و بوم را به دوش می‌کشند، از باغ جیران که ناصرالدین شاه بعد فوت سوگلی‌اش به رسم یاد بود این مکان را بنا نهاد و بعدها چرخ سرنوشت بگونه‌ای چرخید که بعد از ترور ناصرالدین شاه به دست میرزا رضا کرمانی، شاه نیز در کنار سوگلی‌اش به خاک سپرده شد.

بخش های مختلف حرم عبدالعظیم حسنی؛ شاهکاری از هنر دست ایرانیان
بخش های مختلف حرم عبدالعظیم حسنی؛ شاهکاری از هنر دست ایرانیان

اگر شما از آن دست افرادی هستید که دوست دارید لحظات ناب زندگی را ثبت کنید قطعا می‌توان از زاویه دید باغ شاهد شاهکاری بی‌نظیر از حرم بود و زیباترین و ماندگارترین عکس‌های خود را از این ویو به ثبت برسانید. باغ طوطی یا بهتر است بگویم قبرستان طوطی همچون کتابی تاریخی رموز بسیاری را به همراه کالبدهایی که در آن دفن شده با خود به همراه دارد.

مدرسه امین السلطنه در همسایگی که این باغ دیده می‌شود که توسط ابراهیم خان ظل‌السلطان ساخته شده است، با اینکه امروز بیشتر بخش‌های آن متاسفانه از بین رفته ولی شما از باغ طوطی می‌توانید به این مدرسه اشراف کامل داشته باشید. همچنین مسجد جامع حرم عبدالعظیم حسنی از بخش‌های اصلی آن محسوب می‌شود، این مسجد در زمان توسعه حرم در دوران قاجار در ضلع شمال محوطه حرم که ورودی اصلی آن از صحن عتیق است ساخته شده است.

در کنار زیارت و برخورداری از فضای معنوی حرم بد نیست سفری به تاریخ داشته باشید و کجا بهتر از موزه حرم شاه عبدالعظیم! آثار به جا مانده از ادوار مختلف که در آن گرداوری شده و در دید عموم قرار گرفته است. از در و قفل حرم گرفته تا اشیای سفالی و فلزی و حتی نقاشی‌های ارزشمند از واقعه کربلا و قیامت در موزه نگه‌داری می‌شود. همچنین از دیگر بخش‌های آن می‌توان به ایوان و صحن‌ها، غرفه‌ها، گنبد و مناره‌های شاه عبدالعظیم، قسمت ضریح آن که صندوق و رواق ها اشاره کرد.

بخش های مختلف حرم عبدالعظیم حسنی؛ شاهکاری از هنر دست ایرانیان
بخش های مختلف حرم عبدالعظیم حسنی؛ شاهکاری از هنر دست ایرانیان

مگر می‌شود شما به زیارت بروید و سوغات مخصوص آنجا را با خود نبرید؛ برای تهیه سوغات کجا بهتر از بازار شاه عبدالعظیم، گشت‌وگذاری که هم فال است و هم تماشا! شما در این بازار می‌توانید اجناس را با قیمت مناسب بخرید، اگر هم قصد خرید ندارید بازدید از این بازار خالی از لطف نیست، چرا که قدمت آن به دوران صفویه بازمی‌گردد.

امکانات رفاهی و تفریحی حرم شاه عبدالعظیم

امکانات رفاهی و تفریحی حرم شاه عبدالعظیم
امکانات رفاهی و تفریحی حرم شاه عبدالعظیم

هر مجموعه‌ای بر اساس نیاز افراد حاضر در آنجا یک‌سری امکانات رفاهی و تفریحی نیز دارد و حرم شاه عبدالعظیم نیز از این قاعده مستثنی نیست و خوشبختانه امکانات فراوانی برای راحتی حال زائران و مهمانان عزیز تدارک دیده شده است، این مجموعه دارای وضوخانه، کفش‌داری، حوزه علمیه خواهران و برادران، ویلچر و رمپ برای حمل راحت‌تر معلولین، داروالشفاء کوثر، مجموعه‌های آموزشی نظیر حکیم، کتابخانه و مرکز نجوم و آسمان نما وجو دارد.

مسیرهای دسترسی به حرم حضرت عبدالعظیم

یک پیشنهاد عالی برای رفتن به حرم عبدالعظیم حسنی که بتوانید هزینه‌های سفر خود را مدیریت کنید استفاده از مترو است. نزدیک‌ترین ایستگاه شهر ری به حرم حضرت عبدالعظیم، ایستگاه خط۱ واقع در مترو تهران است.

شما می‌توانید از وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس نیز استفاده کنید و یا از طریق تاکسی‌های اینترنتی و خطی امکان دسترسی به این حرم وجود دارد. در هر کجای تهران باشید فقط کافی است به اینترنت و یک عدد گوشی هوشمند دسترسی داشته باشید و لوکیشن حرم که در ادامه این مقاله در اختیار شما قرار می‌گیرد، به راحتی از گوگل مپ سرچ کنید تا مسیر به‌طور دقیق برای شما به نمایش گذاشته شود.

یکی از مسیرها که از طریق آن رسیدن به حرم حضرت عبدالعظیم بسیار راحت است، مسیر میدان آزادی و بزرگراه نواب است، ابتدا از میدان آزادی به سمت غرب بروید، بعد از طی مسیری حدود ۴۵۰ متر خیابان آزادی شما به منطقه ۱۰ تهران می‌رسید، بعد وارد بزرگراه نواب شده و در آخر پس از آن وارد بزرگراه آوینی می‌شوید، برای خروج از بزرگراه کافیست به سمت بلوار شهید آوینی برانید که در منطقه ۲۰ تهران واقع شده است. در نهایت این مسیر را تا زمان رسیدن به مقصد ترک نکنید. این مسافت چیزی حدود ۲۳.۲ کیلومتر می‌باشد. در کل فراموش نکنید شما از ورودی شمال، غربی و جنوبی می‌توانید به حرم برسید.

آدرس و نقشه حرم شاه عبدالعظیم

حرم زیبا و عرفانی شاه عبدالعظیم در بخش جنوبی شهر تهران و در شهر ری قرار دارد این مکان محل مناسبی برای گذراندن ساعاتی در آرامش است.

آدرس حرم عبدالعظیم حسنی: تهران، شهر ری، هاشم آباد، خیابان دالان میدان کوچک (مشاهده حرم عبدالعظیم حسنی روی نقشه)

ساعات بازدید حرم عبدالعظیم حسنی

قبل از شیوع کرونا، درهای حرم به صورت شبانه‌روزی بر روی زائران باز بود، مخصوصا در مناسبت‌های خاص، مثل عاشورا و شب‌های قدر این مکان پذیرای مهمانان از سراسر ایران بود. با شیوع کرونا شرایط دچار تغییر و بازدید از این مکان با محدودیت‌هایی همراه شد، فراموش نکنید قبل از بازدید از این مکان حتما به سایت مجموعه سر بزنید و از بروزترین اطلاعات حرم آگاه شوید و اطلاعات کافی در مورد زمان بازگشایی هر کدام از بخش‌های آن داشته باشید. درب‌های این مجموعه در روزهای عادی بهار و تابستان از یک ساعت قبل نماز صبح تا ۱۲:۳۰ بامداد و در پاییز و زمستان یک ساعت قبل از نماز صبح تا ۲۲:۳۰ باز است.

هزینه بازدید حرم عبدالعظیم حسنی

بازید از حرم عبدالعظیم حسنی هزینه ای ندارد و شما به صورت رایگان می‌توانید در آنجا به راز و نیاز بپردازید، و از فضای معنوی آن جا فیض ببرید.

بهترین زمان بازدید از حرم حضرت عبدالعظیم

بهترین زمان بازدید از حرم حضرت عبدالعظیم
بهترین زمان بازدید از حرم حضرت عبدالعظیم

اگر دوست دارید در تایم خلوت به حرم عبدالعظیم حسنی سر بزنید پبشنهاد می‌کنیم که در ابتدای روز و قبل از نماز ظهر در آنجا حضور داشته باشید. در ایام محرم و عاشورا و شب‌های قدر به‌دلیل ازدیاد مسافر، که از سراسر ایران برای زیارت در حرم حضور دارند، حرم در شلوغ‌ترین حالت خود قرار دارد، بی‌گمان افرادی حال‌وهوای این روزها را دوست دارند و حضور در این ایام، برای آن‌ها از ازرش معنوی ویژه‌ای برخوردار است.

عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی

در ادامه دسته بندی شهر تهران یول بیر شما را دعوت می‌کنیم تا با دیدن چند عکس زیبا و جذاب از حرم عبدالعظیم حسنی با این مجموعه عرفانی بیشتر آشنا شوید.

عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی
عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی
عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی
عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی
عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی
عکس‌های حرم عبدالعظیم حسنی

جاهای دیدنی اطراف حرم شاه عبدالعظیم حسنی

و اما در این بخش از مقاله جذاب یول بیری به معرفی و صحبت از جاذبه‌هایی که در اطراف این حرم مطهر قرار دارند خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا با این مکان‌های دیدنی بیشتر و بهتر آشنا شویمد و همچنین می‌توانید به مقاله جاهای دیدنی تهران مراجعه کنید تا اطلاعات بیشتری درباره دیدنی‌های پایتخت زیبای ایران به دست بیاورید.

بازار ری؛ بازار به جا مانده از صفوی

بازار ری؛ بازار به جا مانده از صفوی
بازار ری؛ بازار به جا مانده از صفوی

به بازار قدیمی و پر از حس خوب شهر ری خوش آمدید! این بازار بسیار قدیمی بوده و به دوره صفوی تعلق دارد اما همچنان جذابیت خود را حفظ کرده و حتی با گذشت زمان و افزایش ساختمان‌ها و مراکز خرید مدرن، این مرکز خرید قدیمی و ساده جذاب‌تر شده و یادی از زمان‌های قدیم است و این حس خوب کهنگی را به انسان القا می‌کند. در بازدید از حرم عدالعظیم حسنی از واجبات است که از بازار نزدیک به آن هم دیدن کنید و شاهد و تجربه‌کننده این حس خوب باشید.

آدرس بازار ری: تهران، شهر ری، حنب حرم شاه عبدالعظیم حسنی (مشاهده بازار ری روی نقشه)

باغ وصال؛ دقایقی در آغوش طبیعت!

باغ وصال؛ دقایقی در آغوش طبیعت!
باغ وصال؛ دقایقی در آغوش طبیعت!

باغی که آن را وصال نامیده‌اند، باغی که آرامش و حس خوب را به شما خواهد بخشید. باغ وصال، از جاهای دیدنی و سیاحتگاه‌های این دیار است که در سفر به تهران حتما باید ساعاتی مهمان دامان سبز آن شوید و خود و همراهانتان حس خوب گردش و استراحت در آغوش سبز این باغ را تجربه کنید.

آدرس باغ وصال ری: تهران، شهر ری، بلوار آوینی (مشاهده باغ وصال روی نقشه)

چرا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی؟

چرا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی؟
چرا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی؟

در این مقاله از مجله گردشگری یول بیر، سعی کردیم شما را از زاویه‌ای دیگر با حرم عبدالعظیم حسنی آشنا کنیم؛ از اهمیت تاریخی و فرهنگی آن برای شما بگوییم و به بخش‌های مختلف آن بپردازیم که در سفر به این بنا از تماشا، لذت وگشت‌وگذار در صفحات تاریخ غافل نشوید.

روح بزرگان آرمیده در آن مکان را با فاتحه‌ای قرین رحمت قرار دهید، دل‌های آزرده و رنجور خود را با تلاوت آیاتی از کلام خداوند به آرامش برسانید، اینها تنها کمی از مزایای فراوان حضور در این مکان مقدس است. شما نیز می‌توانید تجربه یا دیدگاه خود را نسبت به این مکان معنوی با ما به اشتراک بگذارید.

5/5 - (125 امتیاز)
اشتراک گذاریتوئیتاشتراک گذاری
تیم تحریریه

تیم تحریریه

مجله گردشگری یول بیر در خدمت شماست تا ضمن معرفی جاهای دیدنی و مقاصد گردشگری با توصیه های مسافرتی و ایده های سفر، یک سفر خاطره انگیز برای شما رقم بزند.

پست‌ بعدی
بازار گل امام رضا؛ منظره‌ای بی‌نظیر از گل‌ها

بازار گل امام رضا؛ منظره‌ای بی‌نظیر از گل‌ها!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
پارک ولیعصر تبریز؛ بزرگ‌ترین پارک موزیکال تبریز و شمالغرب کشور!

پارک ولیعصر تبریز؛ بزرگ‌ترین پارک موزیکال تبریز و شمالغرب کشور!

خرداد ۲, ۱۴۰۲
معرفی جاهای دنج و مکان های خلوت تهران

معرفی جاهای دنج و مکان های خلوت تهران به همراه آدرس + عکس

شهریور ۲, ۱۴۰۱
پارک مینیاتور تبریز

پارک مینیاتور تبریز؛ تجربه‌ای دلچسب از تماشای جاهای دیدنی تبریز در یک پارک!

اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۲
کافه های پخش کننده فوتبال؛ در کدام کافه‌ها می‌توان فوتبال تماشا کرد؟

کافه های پخش کننده فوتبال؛ در کدام کافه‌ها می‌توان فوتبال تماشا کرد؟

شهریور ۱۳, ۱۴۰۱
سفرنامه تبریز

سفرنامه تبریز؛ برگی از خاطرات سفر لذت‌بخش به تبریز

55
انواع و قیمت روغن موتور + بهترین روغن موتور ایرانی و خارجی!

انواع و قیمت روغن موتور + بهترین روغن موتور ایرانی و خارجی!

40
جاهای دیدنی تبریز

لیست جاهای دیدنی تبریز + آدرس، عکس و نقشه مکان های دیدنی تبریز

39
سفر به تبریز

راهنمای جامع سفر به تبریز + سفرِ تبریز با چاشنی عکس و نقشه

25
ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

خرداد ۶, ۱۴۰۳
بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

خرداد ۵, ۱۴۰۳
مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

خرداد ۴, ۱۴۰۳
پارک آبی مارینا استانبول

پارک آبی مارینا استانبول

بهمن ۲۹, ۱۴۰۲
مجله گردشگری یول بیر

مجله گردشگری یول بیر در خدمت شماست تا ضمن معرفی جاهای دیدنی و مقاصد گردشگری با توصیه های مسافرتی و ایده های سفر، یک سفر خاطره انگیز برای شما رقم بزند. تیم یول بیر متشکل از علاقمندان به محیط زیست و سفر مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه تبریز است.

نوشته‌های تازه

ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

ویژگی گوشی مناسب سفر؛ چه گوشی‌هایی مناسب سفر هستند؟

خرداد ۶, ۱۴۰۳
بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

بازار ادویه استانبول؛ سفری به قلب عطر و طعم‌ها در استانبول!

خرداد ۵, ۱۴۰۳
مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

مرکز خرید جواهر استانبول؛ جاذبه‌ای برای دلباختگان خرید!

خرداد ۴, ۱۴۰۳

دسته‌ها

  • استانبول
  • اصفهان
  • ایده سفر
  • تبریز
  • تهران
  • توصیه مسافرتی
  • جاهای دیدنی
  • دبی
  • رشت
  • شمال
  • شیراز
  • فرهنگ و آداب و رسوم
  • قشم
  • قطر
  • کیش
  • مشهد
  • مقصد سفر
  • تبریز
  • تهران
  • مشهد

© 2022 تمامی حقوق این وبسایت برای یول بیر محفوظ است.

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • جاهای دیدنی
  • مقصد سفر
  • ایده سفر
  • توصیه مسافرتی

© 2022 تمامی حقوق این وبسایت برای یول بیر محفوظ است.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید